Vi söker människor med hjärta för IT

Är du vår nästa utvecklare?

Vocean är i ett spännande skede där vi nyligen har lanserat vår molntjänst publikt. Vår vision och våra planer växer i samma exponentiella takt som tekniken utvecklas. Med dessa insikter ökar också förfrågningarna till vårt utvecklingsteam vilket gör att vi behöver fler kollegor.

Kompetens
Vi söker dig med kompetenser inom en eller flera av följande:
– Azure
– Azure DevOps
– Angular
– C#
– Automatiserad Testning
– CI/CD & DevOps
– Xamarin

Tjänst 
Vi letar just nu någon som kan fylla en eller flera av rollerna:
– Testledare
– Utvecklare (App, Webb och/eller automatiska tester)
– Molntekniker
– DevOps-tekniker

Vem är du?
Du är en godhjärtad och passionerad tekniker som inte räds för att vara längst fram i tekniken, lära dig nya saker och tänka stort. Du är driven och tycker om att jobba med stor frihet och ansvar. Du tycker att de vanliga sättet att jobba med mjukvara är stelt och tråkigt och vill vara med om ett häftigt äventyr och uppleva full flexibilitet i ditt arbetssätt. Du pratar och skriver på engelska obehindrat.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vocean är ett start-up som bygger en plattform som stödjer det framtida sättet att arbeta och vi lever som vi lär. Du uppmuntras också till att lära dig nya tekniker och få jobba med det senaste inom mjukvaruutveckling och molnteknik. Du får vara med och bygga vidare på Vocean-plattformen och våra utvecklingsprocesser där dina ord betyder mycket och då får vara med och påverka.

Vi tror på att rekrytera med tanke på individ, kompetens och passion, istället för att rekrytera en resurs för en exakt fördefinierad funktion med exakta ansvarsområden. För rätt person är detta ett fantastiskt tillfälle att få utlopp för det som motiverar dig mest och som gör att du tycker att det är kul att “gå till jobbet”.

Vi har kontor idag i Gävle och Söderhamn men du får till större delar jobba från var du vill och när du vill, under en viss strukturerad form.

Övrigt
Arbetsplats: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2018-05-01, sök redan idag, vi intervjuar löpande!

Kontaktperson för information och ansökan:
Daniel Kassell, CTO
Mail: daniel.kassell@vocean.com

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer vi att återkomma till dig snarast möjligt!